Impregneermiddel kopen? | Bestel direct impregneermiddel.

Impregneren? Doe het zelf!

Impregneren? Doe het zelf!

Wist u dat u zelf kon impregneren? Impregneren is namelijk helemaal niet zo moeilijk! Wij leggen het u stap voor stap uit:

Ingrediënten:

  • 1 Flesje FlameFix (Natuurlijke Vezels, Kunst & Mengvezels, Hout/Riet/Stro of Kerst Artikelen)
  • 1 Drukspuit.

Gebruikershandleiding:

Plaats het te impregneren object op een plaats waar het goed kan drogen. Het liefst op een buitenplek waar het niet product niet nat kan worden. Leg grote stukken karton of papier/krant op de grond zodat het impregneermiddel niet uw grond kan aantasten. Impregneermiddel geeft namelijk witte vlekken/kringen op de vloer.
Zorg dat het object los staat van andere objecten. Vul de spray met impregneermiddel. Let op 1 potje is 1 liter. Hou hier rekening mee bij aanschaf van het middel. Met 1 potje kan ongeveer 5 tot 8 vierkante meter worden geïmpregneerd. Uiteraard ligt dit aan de dikte.

Spray vervolgens van boven naar beneden rustig langs het te impregeren object. Zorg dat hij goed nat is van het impregneermiddel. Zodra u klaar bent laat u het object goed drogen. Het liefst een nacht of eventueel met blazers erop.

 

Gelukt! Nadat het geïmpregneerde object goed gedroogd is kan het weer terug gezet/gehangen worden op de plek waar het eerst stond/hing.

 

Klaar is kees.

Moet u impregneren met certificaat? Neem dan direct contact op via het algemene telefoonnummer van 085-2738003 of mail ons via info@impregneermiddel.nl.