Impregneermiddel kopen? | Bestel direct impregneermiddel.

FlameFix Impregneermiddel

FlameFix impregnatiemiddel

Wanneer je brandvertragend wilt gaan impregneren, wil je natuurlijk wel dat dit middel ook nog eens 100% veilig is, wat geen schade zal veroorzaken aan het milieu, niet schadelijk is voor jou en voor andere mensen in je omgeving en wat je ook nog eens gemakkelijk kunt gebruiken. In dat geval is het middel FlameFix een goede om bij stil te gaan staan.

Waar kan ik het allemaal voor gebruiken

Je kunt een middel als FlameFix (in verschillende soorten weliswaar) gebruiken voor de volgende producten; kleding, hout, stro, papier/karton, vlaggen, decoratie materiaal, tapijten, kerstbomen, zachtboardplafonds, woningtextiel (denk aan gordijnen en banken) maar ook riet. Met andere woorden, alles wat jij in je woonkamer hebt staan kan je zowat behandelen met een van de soorten impregneermiddel. Klinkt als een ideaal product.

Hoe gebruik ik het middel?

Een impregneermiddel als FlameFix is gemakkelijk in gebruik, je kunt het aanbrengen met een plantenspuit of vergelijkbaar medium, het is kleur- en geurloos en is bovendien op waterbasis. Het verhoogd per direct de brandveiligheid in de directe omgeving, is ook nog eens te gebruiken om meerdere materialen.

Wat doet FlameFix?

Het middel zorgt ervoor dat de spullen die je ermee behandeld hebt brandvertragend werken, je kunt het dus zien als de extra vijf minuten die je nodig hebt om je huis snel te verlaten bijvoorbeeld. Want wanneer je inziet dat een gemiddelde brand slechts drie minuten nodig heeft om zo heftig te worden dat je deze niet meer zelf kunt blussen? Dan wil je niet nadenken over het idee dat er mogelijk nog mensen binnen kunnen zijn in zo een pand. Dus ga je spullen impregneren maak je omgeving veiliger voor jezelf en je  omgeving. Door het gebruik van FlameFix kan je in veel gevallen brand zelfs voorkomen doordat je de brand in een beginnend stadium goed kunt blussen of omdat deze dooft omdat deze te weinig zuurstof krijgt. Als je de brand niet kunt blussen zorgt het er wel voor dat je genoeg tijd hebt om het pand te verlaten.

Impregnatie middelen worden al veelvuldig gebruikt, neem nu ziekenhuizen, scholen en theaters. Zij maken in veel gevallen hun gebouwen al brandveiliger door te werken met geïmpregneerde spullen. En omdat het middel zo veelzijdig te gebruiken is heb je vaak maar een of twee soorten nodig om vrijwel alle spullen te kunnen impregneren.

Want we weten allemaal wat er kan gebeuren bij een uitslaande brand, niet alleen jij en de mensen in het huis lopen gevaar, maar ook de panden eromheen en de omwonenden lopen gevaar. Want de rook is niet alleen schadelijk voor jou maar ook voor alle omwonenden, handel dus preventief en schaf niet alleen een brandblusser aan voor in je huis maar ga ook na of het mogelijk is om je gordijnen, bank en kerstboom te (laten) impregneren want zeg nu toch zelf, voorkomen is toch veel beter dan genezen. En ik kan je een ding verzekeren; ernstige brandwonden? Die verminken voor het leven en zijn aan de buitenkant niet te genezen.