Impregneermiddel kopen? | Bestel direct impregneermiddel.

Impregeneren Hout

Impregneermiddel voor hout/riet/stro

Impregneermiddel kopen voor hout

Heeft u toevallig een schuur of een aanbouw die met hout is gemaakt? Zo ja, bent u zich bewust van de eventuele brandgevaren? Hout is het nummer 1 gebruikte middel dat wordt gebruikt om brand te maken. Sommige mensen hebben mooie speciale houten attributen in huis zoals beeldjes & maskers uit andere landen. Maar wat dacht u van een houten tuin set, schuur of eventuele houten meubels. Het lijkt zo onschuldig maar bent u bewust van het brandgevaar? Veel mensen kiezen ervoor om hout te laten impregneren. Zo heeft impregneermiddel.nl al een aantal vragen gehad voor het impregneren van meubelen, speciale beeldjes maar ook zelfs van (kinder)bedden. Ook al zit er een speciale lak op, nog is het niet verkeerd om de houten spullen te impregneren.

Er zijn verschillende soorten hout waarvan de meest brandbare zijn:

(Zéér) goed vlambaar hout:

 • Berk
 • Beuk
 • Den
 • Eik
 • Es

Middel/Moeilijk brandbaar hout:

 • Iep
 • Kastanje
 • Linde
 • Meidoorn
 • Populier

Niet brandbaar hout

 • Lariks
 • Spar

Kies voor het impregneren van hout als u in een situatie bent waar hout snel in de brand kan vliegen of er eventuele hitte ontstaat waar het hout snel brandbaar wordt. Impregneermiddel voor hout heeft impregneermiddel.nl. Zo verkopen wij impregneermiddel voor hout/riet/stro wat heel simpel met een planten spuit opgespoten kan worden. Flamefix impregneermiddel voor hout is geschikt in vele situaties waar hout snel brandbaar kan worden.

Impregneermiddel kopen voor Riet

Een vaak vergeten brandbare stof is riet. Waar kan ik riet snel vinden? Denk bijvoorbeeld aan de mooie rieten daken die je vaak zie op grotere huizen/boerderijen. Maar riet vindt u bijvoorbeeld ook in fietsmanden, wasmanden en alle overige manden. Iedereen kent denk ik wel de rietenmand. Er zijn ook eventuele gemaakte knutsel stukken van riet. Maar wist u ook dat riet zeer brandbaar is.  Impregneermiddel voor Hout/Riet/Stro  is geschikt voor rieten objecten. Let er wel op dat riet zeer brandbaar is als het zeer droog is. Het kan tevens ook een zeer gevaarlijke situatie opleveren zodra het riet is beschilderd met een brandbare verf soort.

Impregneermiddel kopen voor rieten dak.

Impregneermiddel kopen voor rieten dak? Mensen met een rieten dak zijn altijd net meer iets op hun hoede als de normale mens. Maar waarom is dat? Een rieten dak is een grote brand veroorzaker die uitslaat op de rest van het huis. 1 blikseminslag is al genoeg voor een verwoestende brand. Zodra het dak in brand staat is de kans op instorting erg groot. De gevolgen zijn bekend.
Ook hierbij staat impregneermiddel.nl niet stil en leveren wij daarom impregneermiddel voor hout/riet/stro. Zo is het mogelijk om bij ons een jerrycan met impregneermiddel te kopen of juist kleine potjes. Rietdekkers zijn vaak bekend met deze middelen. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u? Neem dan contact op voor het impregneren voor een rieten dak.

Impregneermiddel voor stro.

Vaak krijgt impregneermiddel de vraag voor het impregeren van stro. Bij stro impregneren denken we aan strobalen en dat klopt! Voor het impregneren van strobalen bent u ook bij impregneermiddel.nl op het juiste adres. Voor het juist impregneren van strobalen moet u weten hoe de afmeting is en om hoeveel vierkante meter het gaat. 1 potje impregneermiddel voor hout/riet/stro is geschikt